Atatürk Ortaokulu

Vizyon: OKULUMUZDA SEVGİ, SAYGI VE HOŞGÖRÜ HERKESİN ORTAK DEĞERİ OLSUN.

Misyon: BÜTÜN ÖĞREBCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK; ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: BAŞLAMA:08.30 BİTİŞ:15.30
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKUL GİRİŞ VE ÇIKIŞ SAATLERİNDE BELEDİYENİN SERVİS ARACI OKULUMUZA ÖĞRENCİ TAŞIMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2284312020

Belgegeçer - (228) 431 2020

WEB - https://yenipazarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çöte Mahallesi Devlet Bahçeli Bulvarı Yıldız Sokak No11 /11780 Yenipazar/BİLECİK

Yerleşim Yeri -

Ulaşım BİLECİK İL MERKEZİNE VE ESKİŞEHİR İL MERKEZİNE GÜNDE BİR ARABA GİDİP GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BİLECİK İL MERKEZİNE80 KM. ESKİŞEİHİR LİNE 65 KM. İLÇE MERKEZİNE 1 KM. UZAKLIKTADIR.